Επιβεβλημένη η ενίσχυση στις μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Β.

Ο Τίμος Καβακάς δεν είχε δηλώσει τυχαία, μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, πως δεν παρασύρεται από τη νίκη, αλλά και την καλή παρουσία που είχε σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας λόγο για αδυναμίες που θα πρέπει να διορθωθούν μέσα από σκληρή δουλειά, ενώ είχε προαναγγείλει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει αποκτήσει δύο παίκτες, καθώς μετά τον Ερβέν Μουκάμ ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και ο Πορτογάλος Ούγκο Μασάντο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, από τις γεμάτες χρονιές που είχε με την Καλλιθέα πρόπερσι και πέρυσι με τα Χανιά, ενώ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον ΟΦΗ, με τον οποίο έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του.
Ο Μασάντο έρχεται για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» μεσοεπιθετικά και να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, σε μια κατηγορία πάντως ιδιαίτερη και δύσκολη, όπου κυριαρχεί η δύναμη, το πάθος, με την τεχνική να περνά σε δεύτερη μοίρα.
Ο Μασάντο, ωστόσο, είναι έτοιμος να βοηθήσει αμέσως τον Ολυμπιακό, καθώς αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρώτο παιχνίδι του 2017, με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό. Σ’ αυτό το ματς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Ερβέν Μουκάμ, ο οποίος προπονείται καθημερινά με την ομάδα και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.
Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κινείται για την απόκτηση κι άλλων παικτών και άμεσα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις