“Ανάσα” με τριάρα για Μαγνησιακό κόντρα στον Άρη

Το τελικό 3-0 αποτυπώνει πλήρως την κυριαρχία του Μαγνησιακού στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων. Οι παίκτες του Βασίλη Πανόπουλου θα μπορούσαν «κλειδώσουν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο καθώς εκτός του τέρματος που πέτυχαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Οικονόμου μετά από πάσα του Κόλα, έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Απέναντι σ’ έναν Άρη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σχεδόν σε κανέναν σημείο του αγώνα, ο Μαγνησιακός δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα στο 2ο σαρανταπεντάλεπτο με σουτ του Προβιά στο 75’ και τον Καρακίτσο πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Βασιλείου, Προβιάς, Ντούρο, Οικονόμου (70’ Τσιάνος), Σαλαμούρας (75’ Καρακίτσιος), Αντωνόπουλος (81’ Μωυσίδης), Κόλα

Άρης Μελισσατίκων: Καρακάσης (46’ Καψιώτης), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Γκοτζόπουλος (46’ Παλάντζας), Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Μπαρμπούτας, Τσελέπης, Τσουκαλάς (65’ Στραβέλας)

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα: To Μαγνησιακός – Άρης 3-0, με το φακό του goalpost.gr (45 photos)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις