Νέος προπονητής στη Σκιάθο ο Ν. Τσιαντάκης!

Την ανακοίνωση του Νίκου Τσιαντάκη ως νέου προπονητή της ομάδας, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Σκιάθος. Ο Νίκος Τσιαντάκης, είναι γνωστός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής, καθώς μέχρι πρότινος είχε θέση στο προπονητικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, αλλά και στο παρελθόν είχε συνεργασία με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής σε τοπικό επίπεδο…

Ο Νίκος Τσιαντάκης είναι γνωστός και στη Σκιάθο με την οποία είχε επιτυχή συνεργασία και στο παρελθόν, ενώ αναμφισβήτητα η παρουσία του εκ νέου στο νησί, θα αναβαθμίσει το όλο εγχείρημα που επιχειρείται εκεί τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομής.
Νωρίτερα, υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση της κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας με το μέχρι πρότινος προπονητή Θανάση Βλαχόπουλο, η οποία ήταν σε άριστο κλίμα, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση. Εκεί ο Πρόεδρος της Σκιάθου κ. Γ. Μιτζέλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «τον ευχαριστεί προσωπικά για τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τον θεωρεί προσωπικό φίλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και υπόσχεται ότι ο Α.Ο Σκιάθου και ο ίδιος θα βρίσκεται πάντοτε σύμμαχος του στις πρωτοποριακές απόψεις που αυτός εκφράζει».

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας
«Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Νίκο Τσιαντάκη που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο της Π.Α.Ε Νίκη Βόλου.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β ,έχει εξειδίκευση στην στατιστική κάλυψη και την βιντεοανάλυση αγώνων ενώ θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα των στατιστικών στην περιοχή της Μαγνησίας, όντας άριστος γνώστης της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο σύγχρονα υπολογιστικά προγράμματα.
Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στις ομάδες του Ηρακλή Βόλου και της Ιωλκού, ήταν μέλος στα προπονητικά επιτελεία του Ρήγα Φεραίου και του Γ.Σ Αλμυρού, βασικός συνεργάτης του Γιώργου Καλιακούδα στο στατιστικό κομμάτι στο πετυχημένο πέρασμα του από τον Α.Ο Σκιάθου ενώ το τελευταίο τετράμηνο ήταν βασικός συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη και του Στέφανου Ξηρόφωτου στον πάγκο της Νίκης Βόλου.
Η επιβεβαίωση της συνεργασίας είναι προσωπική επιτυχία τόσο του προέδρου Γιώργου Μιτζέλου όσο και του αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού του συλλόγου Μάριου Τσιτσώνη που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την ομαλή συνεργασία των τμημάτων υποδομής με την ανδρική ομάδα αλλά και την γενική λειτουργία του συλλόγου σε επίπεδα μεγαλυτέρων κατηγοριών.
Το Δ.Σ ,το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλωσορίζουν, του εύχονται καλή διαμονή στο νησί της Σκιάθου και μια πετυχημένη και ανοδική πορεία στο τιμόνι της ομάδος.»

Η ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με το Θ. Βλαχόπουλο
«Ο Α.Ο Σκιάθου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Αθανάσιο Βλαχόπουλο. Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση όλων των θεμάτων που δημιουργήθηκαν κατά την συνύπαρξη τους στον σύλλογο, αποφάσισαν από κοινού ότι, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το τέλος της συνεργασίας τους είναι η ορθότερη επιλογή και θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές στην επίτευξη των στόχων τους.
Το Δ.Σ και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μιτζέλος, τον ευχαριστεί προσωπικά για τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τον θεωρεί προσωπικό φίλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και υπόσχεται ότι ο Α.Ο Σκιάθου και ο ίδιος θα βρίσκεται πάντοτε σύμμαχος του στις πρωτοποριακές απόψεις που αυτός εκφράζει.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις