Έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης με τους οικονομικούς απολογισμούς στο “τραπέζι”

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η Ερασιτεχνική Νίκη τα μέλη της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/12. Ο οικονομικός απολογισμός της περσινής σεζόν, ο οποίος εκκρεμεί αλλά και ο φετινός είναι τα κύρια θέματα της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» μετά την από 19/12/2016 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα σε νεότερη ανακοίνωση. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης.
β) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
γ) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι Δεκέμβριο 2016.
δ) Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 30/11/2016.
Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις