Για την πρόκριση στο Κίτρος (pregame)

Μπορεί το Κύπελλο να μην αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τη Νίκη Βόλου όμως αυτό δεν σημαίνει πως σήμερα στις 14:00 στο Δημοτικό γήπεδο του Κίτρους οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου δεν θα “ματώσουν” για τη νίκη πρόκριση στον τελικό του ομίλου. Κανείς δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων όταν ο κ. Τεβεκέλης αρνήθηκε δύο πεντακάθαρες περιπτώσεις πέναλτι για τη Νίκη και δεν είδε το επιθετικό φάουλ στο γκολ της Πύδνας.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βέργου και Αλεξανδρή καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη και ο δεύτερος βρίσκεται στη διαδικασία επανόδου μετά από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό. Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δημολιός, Κώστας Ζενούνης, Βαλάντης Κόκκας, Κλεβί Κόλα, Γιάννης Κορέτας, Φάνης Μαλακασιώτης, Άγγελος Ματθαίου, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ναουμίδης, Γιώργος Νικλητσιώτης, Νίκος Παπαγεωργίου, Νίκος Παπαδήμας, Γιώργος Παρασκευαΐδης, Μπάμπης Πετράκος, Βαγγέλης Ράπτης, Νίκος Τζήμας.

Για την πρόκριση η Πύδνα

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η Πύδνα που στο πρωτάθλημα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και 13-2 τέρματα. Με τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο της η ομάδα της Πιερίας θα επιδιώξει την πρόκρισή της στον τελικό του ομίλου, θέλοντας να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κόλα που εξέτισε την ποινή του στη νίκη επί του Αστέρα Πετριτή.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Χανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργύρη Νταβέλα και Αθανάσιο Μποζατζίδη όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις