Κόκκας: «Πρωτάθλημα και καλή πορεία στο Κύπελλο»

Το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Νίκης πήρε σήμερα(21/12) κόντρα στην Πύδνα, ο Βαλάντης Κόκκας, ο οποίος εκπροσώπησε και τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός τόνισε πως πέρασε δύσκολα αυτή την περίοδο λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων που τον κράτησαν πίσω προπονητικά, όμως είναι αποφασισμένος να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας υπομονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλάντη Κόκκα:

«Θεωρώ πως συνεχίσαμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε και την προηγούμενη Κυριακή. Ξεπεράσαμε γρήγορα την ήττα στο Ελευθεροχώρι. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου στο οποίο ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Κοιτάζουμε τη συνέχεια. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στο Κύπελλο. Η ομάδα καθημερινά δουλεύει γι’ αυτό που πρέπει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία κι ο νέος χρόνος να φέρει ότι καλύτερο»

Για την πρώτη του συμμετοχή με τη Νίκη

«Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Θέλω να πιστεύω πως από ‘δω και πέρα θα είμαι 100% συγκεντρωμένος στις δραστηριότητες της ομάδας. Έχω μάθει στη ζωή μου να έχω υπομονή. Όποιος έχει υπομονή προχωράει. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι να τις ξεπερνάς και να συνεχίζεις. Ξέρω που ήρθα. Ξέρω ότι είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Οφείλω να συνεχίσω»

Αν το Κύπελλο μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα από τον στόχο του πρωταθλήματος

«Ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Ο στόχος του Κυπέλλου δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει και γι’ αυτό σ’ αυτόν το θεσμό παίζουμε χωρίς άγχος και είμαστε πιο απελευθερωμένοι. Αν δείτε τα γκολ που πετύχαμε σήμερα ήταν όλα θέμα συνεργασίας. Η ομάδα έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Άλλωστε η λέξη πρωταθλητισμός με τη Νίκη Βόλου είναι συνυφασμένη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις