Γρ. Τσαουσίδης: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτό με τις καθυστερήσεις»

Στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και στο ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά το τρίτο γκολ της Νίκης στάθηκε στις δηλώσεις του ο κ. Τσαουσίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Χατζάρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Κίτρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Τσαουσίδη:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου για την πρόκρισή της. Δυστυχώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα δεχθήκαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε πίσω με 0-2. Αντιδράσαμε, κάποια στιγμή πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο, σχετικά νωρίς, δεχθήκαμε το 2-3 και από εκεί και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές καθυστερήσεις με τραυματισμούς, με διάφορα… άποψή μου αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Όμως αυτός που διακόπτει τον αγώνα για τέτοιες φάσεις είναι ο διαιτητής, για να υπάρχει ροή σε ένα παιχνίδι, αλλιώς η σκοπιμότητα αγιάζει τα μέσα.

Από εκεί και πέρα δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έβγαλαν ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, πολύ βαρύ, κάποια στιγμή θα έρχονταν και το «στραβό» αποτέλεσμα για εμάς. Ήρθε στο Κύπελλο δεν πειράζει. Έχουμε μπροστά μας μια διακοπή. Να βρούμε τις λύσεις, να ενισχυθούμε και να δουλέψουμε όπως πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα και στους ποδοσφαιριστές. Η Νίκη να πετύχει τους στόχους της και με τον νέο χρόνο θα τα ξαναπούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις