Ψάχνει και για στόπερ ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά και την αποχώρηση του Θανάση Τέλλου, ενός ποδοσφαιριστή που ήταν από τους βασικούς στον Ολυμπιακό Βόλου, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Κι αυτό, καθώς στην ομάδα υπάρχουν δύο έμπειροι στόπερ, οι Γιάννη Κωστόπουλος και Παναγιώτης Ζώνας, αλλά και ο νεαρός Βασίλης Γκίτζιας, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, προκειμένου να έρθουν στην ομάδα και να την ενισχύσουν και σίγουρα θα αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι μέσος, ο οποίος θα αγωνίζεται στον άξονα και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν πως θα εξελιχθεί μία ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ξένο μέσο που αγωνίζεται σε ομάδα της Football League, ο οποίος πάντως δεν είναι ελεύθερος και έχει παίξει σε όλα τα ματς που έχει δώσει η ομάδα του. Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να κρατούν στάση αναμονής και να μην βιάζονται να κλείσουν τη μία θέση ξένου που είναι κενή στην ομάδα.
Υπάρχουν συζητήσεις με Έλληνα επιθετικό, ο οποίος θα έρθει στον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης του Μπρίτος. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι κινήσεις που γίνονται, ο Ολυμπιακός θα στρέψει την προσοχή του σε εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν, καθώς οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Ανδρέας Μπονόβας γνωρίζουν πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά και ξέρουν ποιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα και ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να διαθέτουν.
Οι κινήσεις γίνονται σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Τίμο Καβακά, ο οποίος έχει εισηγηθεί στη διοικούσα επιτροπή σε ποιες θέσεις ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση. Όπως είχε τονίσει ο 44χρονος τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, μια ομάδα για να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους που θέτει, δεν χρειάζεται να διαθέτει μόνο παίκτες… βιολιά, αλλά και παίκτες… εργαλεία. Τέτοιους ποδοσφαιριστές αναζητεί ο Ολυμπιακός, καθώς η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία με ιδιαιτερότητες, στην οποία κυριαρχεί η δύναμη, με την τεχνική κατάρτιση να περνά πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις