Με Όγκμποε ο ΟΦΗ 1-0 τον Παναιγιάλειο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2016 ο ΟΦΗ, που επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου και θα κάνει χαρούμενες διακοπές στην 5άδα της Football League. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά. Όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους και είχαν διάθεση να μην αφήσουν τον ΟΦΗ να βρει το γκολ.

Οι «ασπρόμαυροι», έχασαν δύο καλές στιγμές στο 25′ και το 30′ με τον Κιάσσο, αλλά και στο 35′ με τον Όγκμποε, όπως και στο 39′ με τον Μιλοσάβλιεφ.
Το γκολ που δεν κατάφεραν να σημειώσουν στις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο 45λεπτο, το έβαλαν με την συμπλήρωση 51ος λεπτών. Τότε ο Μιλοσάβλιεβ, βρήκε υπέροχα τον Όγκμποε, ο οποίος με ένα βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου για το 1-0. Οι Κρητικοί, έχασαν ευκαιρία για το 2-0 με τον Όγκμποε στο 53′, ενώ στο 63′ είχαν και δοκάρι με τον Κομεσίδη.
Τελικά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, με τον ΟΦΗ να μην ανησυχεί όμως σε καμία στιγμή για το αποτέλεσμα. Βλέπετε, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια είχαν εγκατασταθεί στα αντίπαλα καρέ και ο Παναιγιάλειος δεν μπορούσε να βγει στην επίθεση.
ΟΦΗ: Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Αντουκόρ, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (71′ Βαλλιάνος), Όγκμποε, Βουό (90′ Βρεττός), Ράντι (81′ Μάνος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Κοντοές, Βλάχος, Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Ξόμπλιος (59′ Μωυσίδης), Κατίδης (88′ Κασβιρόπουλος), Κρητικός, Σκαρτσίλας (78′ Μπουρλάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις