Στη Μυτιλήνη με Καλλόνη σήμερα η Αναγέννηση Κ.

Αποστολή στην άλλη άκρη της Ελλάδας επιφυλάσσει η 7η αγωνιστική για την Αναγέννηση. Η ομάδα της Καρδίτσας ταξίδεψε στη μακρινή Μυτιλήνη για αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή, αντίπαλο που θα βρει απέναντί της για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η αναμέτρηση ρίχνει την αυλαία της 7ης «στροφής» σήμερα (23/12) Παρασκευή, προπαραμονή Χριστουγέννων και σίγουρα το μυαλό όλων στην ομάδα δε βρίσκεται στις γιορτές. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.00.
Η Αναγέννηση αναζητεί την αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κισσαμικό και θα επιδιώξει να παραμείνει αήττητη για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση κόντρα στον Αιγινιακό.
Οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Γιώργος Μπιτέλης ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα και δεν μπόρεσαν να είναι 100% έτοιμοι, με τον Γιάννη Μάγγο για το τελευταίο ματς του 2016 να συμπεριλαμβάνει 18 παίχτες στην αποστολή οι οποίοι είναι: Πρίφτι, Γεωργατζάς, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Τσόπελας, Υφαντής, Μπιτέλης, Καραγιάννης, Ντάνκουα, Φέτσης, Ντιάτα, Τζέκος, Μπλέντι, Ζδράβος, Μυργιώτης, Βουκομάνοβιτς και Τσιλούλης.
Πηγή: KarditsaSportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις