Στο ψάξιμο για παίκτες οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου

Επιβεβλημένη είναι στον Ολυμπιακό Βόλου η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στον άξονα, ο οποίος να αγωνίζεται κυρίως ως κόφτης, καθώς υπάρχουν αρκετά επιθετικά χαφ στην ομάδα, όπως είναι οι Σταύρου, Οικονόμου, Ευθυμιάδης και ο νεοαποκτηθείς Μασάντο.

Αν λάβουμε υπόψη ότι αντικαταστάτης του Πότσι, σε πιο ανασταλτικό ρόλο είναι ο Άγγελος Κολημήτρας, στη θέση αυτή ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία ακόμη προσθήκη, για να «δέσει» περισσότερο το κέντρο της ομάδας.
Βέβαια, στον Ολυμπιακό αν βρεθεί κάτι αξιόλογο και πέρα από τις συγκεκριμένες θέσεις για τις οποίες ψάχνουν παίκτες, θα κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς υπάρχει πάντα η προοπτική της δημιουργίας από τώρα βασικού κορμού, για τη νέα χρονιά και με το σκεπτικό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, υλοποιώντας το στόχο της ανόδου.
Η λύση της συνεργασίας με τον Μπρίτος φέρνει την ανάγκη απόκτησης επιθετικού, τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Κώστας Φλίγκος και Αλέξανδρος Αναστασίου.
Ο επιθετικός που θα αποκτηθεί θα είναι πιθανότατα Έλληνας, από ομάδα της Football League, εκτός κι αν δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να στραφούν στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά. Πάντως, επειδή στη συγκεκριμένη περίοδο δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στις επιλογές, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ρισκάρουν και να φέρουν παίκτες που δεν γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Η λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Τέλλο δημιουργεί την ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, καθώς πλην των Κωστόπουλου και Ζώνα, που προορίζονται για βασικοί, στην ομάδα υπάρχει ο νεαρός Βασίλης Γκίτζιας. Μπορεί ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός να έχει καλά στοιχεία, στερείται ωστόσο εμπειρίας, ενώ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Επίσης, γίνονται κινήσεις και για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Στασινόπουλο, ο οποίος και αυτός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκου».
Όλοι οι παίκτες, πάντως, που θα αποκτηθούν θα προέρχονται από τις εθνικές κατηγορίες και όπως έχει τονίσει ο Τίμος Καβακάς, στον Ολυμπιακό θα έρθουν έτοιμοι παίκτες, ενεργοί με συμμετοχές στις ομάδες όπου ανήκουν.
Σήμερα Παρασκευή 23/12 οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί και στη συνέχεια θα πάρουν τετραήμερη άδεια, προκειμένου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το νέο ραντεβού στο γήπεδο ορίστηκε για την προσεχή Τρίτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις