Ισόπαλοι 2-2 Σκόπελος και Παγασητικός

Χωρίς νικητή έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ της Σκοπέλου και του Παγασητικού, που έγινε νωρίτερα στο νησί κι έληξε με σκορ 2-2. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (29-30/10) για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Από ένα καλό ημίχρονο είχε κάθε ομάδα στο οποίο πέτυχε τα δικά της τέρματα. Προηγήθηκαν…

0-2 οι φιλοξενούμενοι στο α’ 45λεπτο, ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος.
Δεδομένων των ελλείψεων και της ενδεκάδας ανάγκης που παρέταξαν οι σκοπελίτες, στην οποία υπήρχαν και παίκτες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, ως «χρυσό» χαρακτήρισαν το βαθμό που κέρδισαν στην αναμέτρηση. Για εκείνους είχε αξία νίκης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τεχνικός Χρήστος Καπελιάνης, ο οποίος επισήμανε ότι το 0-1 ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς ήρθε στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την δύσκολη ψυχολογία της ομάδας του, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους ότι αντέδρασαν και στο β’ μέρος κορύφωσαν την πίεσή προς τον αντίπαλο, κυνηγώντας ως το τελευταίο λεπτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Από την άλλη, ικανοποιημένος δήλωσε κι ο Θ. Ανδρουτσόπουλος από την εικόνα της ομάδας και την αντίδραση που είχε, μετά την πολύ κακή εικόνα της περασμένης Κυριακής. Για τον ίδιο και την ομάδα του είναι σημαντικό ότι απέσπασαν τα συγχαρητήρια και τα ευμενή σχόλια των αντιπάλων τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρόλο που δεν κατάφεραν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Για τον τεχνικό του Παγασητικού, το σημείο που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ της ομάδας της Σκοπέλου (σ.σ. το οποίο δεν αμφισβήτησε) και το γεγονός ότι από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι μη έχοντας τίποτα να χάσουν και με τη βοήθεια του ευνοϊκού ανέμου, έκαναν πολλές βαθιές μπαλιές, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παγασητικού να κλειστούν στα καρέ τους.
Το 0-1 έκανε ο Μπερτζέμης (25′) με σουτ μέσα από την περιοχή, αξιοποιώντας πάσα του Μπούρντα. Το 0-2 έγινε στο 42′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, που άλλαξαν ρόλους, καθώς αυτή τη φορά ο Μπούρντα χρήστηκε σκόρερ αξιοποιώντας πάσα του Μπερτζέμη.
Οι γηπεδούχοι που δεν τα παράτησαν, κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο 60′ όταν ο Χισάι κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ευστοχώντας και το 2-2 διαμορφώθηκε στο 82΄ με κεφαλιά του Χρυσοφού από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Κεμελή.
Γενικότερα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, από τις οποίες θα μπορούσε να είχε αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο ξεχωρίζει μια φάση που έγινε στο 91′ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Περιβολιώτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά πλάσαρε άουτ, σε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα του Παγασητικού προκείμενου να πάρει τη νίκη.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιάνος, Παναγιώτου (46′ Ρόκο), Κονταξής (35′ λ. τρ. Καραγιώργος), Σκιαθίτης, Καραθανάσης, Χυσάι, Χρυσάνθης, Γεωργίου (70′ Κερμελής), Ζαρίφης, Συνοδινός, Χρυσοφός.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Μυλωνάς, Ξηρομερίτης, Τσορμπατζής, Στρούγγης, Λάιος, Μπραχόλι (80′ Καψιώτης), Περιβολιώτης, Γκατζούνας, Μπούρντα, Μπερτζέμης (65′ Ρηγίνος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις