«Μας είχαν στημένους»

Μύδρους εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου εναντίον της διαιτησίας. Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ και αναφέρθηκε στον ρόλο των Ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων και το πλαίσιο στο οποίο… κινούνται ενόψει εκλογών ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Λαμία θα πάει με το «Σταυρό στο Χέρι» και πως δεν πρόκειται να κινηθεί στο παρασκήνιο για να στήσει παιχνίδια.

Συν τις άλλοις τόνισε ότι πριν το χθεσινό ματς είχε πληροφορίες ότι η διαιτησία του ματς με την Καλλιθέα ήταν «ΣΤΗΜΕΝΗ» και πως αν επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα είναι ικανός να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

«Χθες, δεν ήταν ανθρώπινα κάποια λάθη, είδε όλη η Ελλάδα ότι αδικηθήκαμε. Δεν με φοβίζει όλο αυτό είναι πραγματικότητα ότι προσπαθούν κάποιοι να μας βάλουν εμπόδια. Θυμάστε ότι και στην πρώτη χρονιά με την Καλαμαριά και στην πορεία με τον Αγροτικό και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια τι συνέβη. Και πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια κάποιοι μας έβαλαν εμπόδια. Το ίδιο σκηνικό φαίνεται να εξελίσσεται και φέτος. Εγώ ξέρω ότι οι ομάδες παίζουν στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές. Στην2η, 3η σφαγή είμαι αποφασισμένος να πάρω την ομάδα και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Αφού δεν πρόκειται να πάρουμε άνοδο ας πάμε σπίτια μας να ξεκουραστούμε. Εγώ δεν κινούμαι στο παρασκήνιο, δεν έχω μάθει να προσκυνάω, θα πάω με το «σταυρό χέρι» και αν είμαστε καλύτεροι και πιο τυχεροί θα ανέβουμε. Χθες πάντως ήμασταν κανονικά στημένοι».

Σχετικά με τις ομάδες που παίζουνε με την… φανέλα, είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι σήμερα το ποδόσφαιρο παίζεται με την φανέλα. Εγώ τις προηγούμενες χρονιές ήξερα ποιος θα ανέβει κατηγορία. Και φέτος αν δείτε οι δημοσιογράφοι στηρίζουν δύο ομάδες με φανέλα και αυτές προωθούνται. Κάποιες ομάδες που θέλουν να βγούνε κατηγορία έχουνε φάει εκατομμύρια από το κράτος. Ας κοιτάξουν και τις νοικοκυρεμένες ομάδες και ας τις αφήσουν να προχωρήσουν και ας μην τους βάζουν εμπόδια…», είπε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για το πως αντέχει και συνεχίζει μέσα σε όλο αυτό το τοπίο τόνισε: «… φέτος το καλοκαίρι πίστεψα ότι κάτι πάει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για αυτό αποφάσισα να συνεχίσω, δυστυχώς όμως από ότι βλέπω οι ρίζες είναι πολύ βαθιές»!

Σχετικά με την πορεία της ομάδας, είπε: «Η πορεία μας είναι αυτή που είχαμε σχεδιάσει, δεν είχαμε σχεδιάσει αν θα είμαστε 1οι ή 2οι αλλά να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τα μεταγραφικά είπε ότι: «… είμαστε σε επικοινωνία με τον προπονήτη και κάνουμε τις κινήσεις που θα χρειαστεί».

Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμα του προς τα κέντρα που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της Λαμίας, ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια για την συνέχεια. «Κάτω τα χέρια από την Λαμία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του αλλά τον θέλουμε ακόμη πιο μαζικά κοντά μας».

lamianow.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις