Τσίμπησε βαθμό στη Μυτιλήνη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Καλλονή και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Football League και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποβιώσαντος διαιτητή Μάκη Γερμανάκου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Καραγιάννη (10′) και Φέτση (23′).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Φράγκο, Κέρη και κυρίως στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο τερματοφύλακας Πρίφτης δεν κατάφερε να «καθαρίσει» τη φάση σε κόρνερ του Παραΐμπα αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Με το τελικό 0-0, η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 7 πόντους, ενώ η Καλλονή «έπιασε» τα Χανιά στη 15η θέση, φτάνοντας τους 4 πόντους και προσπερνώντας την Καλλιθέα.

Καλλονή (Γαβαλάς): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Ντάλλας (55′ Λαμπράκης), Γιουκαρής (83′ Σοφιάνης), Γιώργου, Παραΐμπα, Φράγκος (69′ Κέρι), Μπουρντουζάν

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης (66′ Ζδράβος), Σμίλτος (85′ Υφαντής), Καραγιάννης, Τσιλούλης, Τζέκος (92′ Ντιατά)

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις