Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ από τον Γ.Σ.Βόλου

Τις γιορτές των Χριστουγέννων ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ για όλα τα τμήματα υποδομής του Βόλου και της Νέας Αγχιάλου. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29/12/2016 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 5/1/2017. Οι 30 συνολικά αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Βόλου από τις 10:00 έως 13:00…

…Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος περίπου 350 αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2010 έως 2001. Βασικός στόχος είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να χαρούν το μπάσκετ αναδεικνύοντας το μπασκετικό τους ταλέντο, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα την οποία έχουν επιμεληθεί οι προπονητές του συλλόγου.
Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά έχει αναρτηθεί στο site του τμήματος μπάσκετ: http://gsvoloubasket.blogspot.gr/
Εξάλλου την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου οι ομάδες Παίδων και Παμπαίδων του ΓΣ ΒΟΛΟΥ θα μεταβούν στην Λάρισα οπου θα συμμετέχουν σε φιλικούς με τις αντίστοιχες ομάδες του Σπάρτακου Λάρισας, Sports Academy Λάρισας και Αχιλλέα Τριανδρίας απο την Θεσσαλονίκη.
Τέλος την Τετάρτη 28/12/2016 στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, η εφηβική ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα των Βριλησίων του Νίκου Μπουντούρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις