Από το Ρήγα, στη Σκιάθο ο Χρ. Δημητρίου

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Σκιάθου, που εντάσσει στο δυναμικό της ένα μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης κατηγορίας, που μέχρι χτες ανήκε σε ομάδα Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον Χρήστο Δημητρίου που έμεινε ελεύθερος από το Ρήγα Φ. και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Σκιάθου…

καθώς οι ιθύνοντες τις ομάδας έκαναν ενέργειες την τελευταία στιγμή για να αποκτήσουν τον παίκτη που αναμένεται να τους βοηθήσει σημαντικά, πριν αυτός αναχωρήσει για ομάδα εκτός Θεσσσαλίας, όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση…
«Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Δημητρίου με ελεύθερη μεταγραφή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα του Α.Σ Ρήγας Φεραίος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Είναι γεννημένος στις 7/11/1993, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στη Λάρισα όπου έπαιξε για πέντε χρόνια με την φανέλα της Νέας Νίκης. Τη σεζόν 2014-2015 επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με την φανέλα της Ιωλκού ενώ την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε σε Ηρακλή Βόλου και Πανιώνιο. Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το μεγάλο βήμα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Α.Σ Ρήγας Φεραιός που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου κάνοντας συντονισμένες προσπάθειες, διεξοδικές συζητήσεις και τους κατάλληλους ελιγμούς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή ένα βήμα πριν αυτός αναχωρήσει σε ομάδα εκτός Θεσσαλίας! Έχει ήδη μεταβεί στο νησί της Σκιάθου όπου έχει γνωριστεί με τους συμπαίκτες του, έχει συμμετάσχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ενώ θα είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου για το φιλικό της επόμενης Παρασκευής με τον Α.Ο Σκοπέλου.
Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλωσορίζουν στο νησί μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Α.Ο Σκιάθου.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις