Στοίχημα: Χριστουγεννιάτικη δυάδα

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, η δράση είναι φυσιολογικά περιορισμένη, προκύπτουν, ωστόσο, δύο επιλογές και συγκεκριμένα από Ιταλία και Σκωτία. Πάμε να δούμε τις προτάσεις για στοίχημα του Betarades.gr.

Μπορεί η Μπενεβέντο

Ξεκινάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Φροζινόνε – Μπενεβέντο. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα κόντρα της 20ης αγωνιστικής είναι αυτή του «Κομουνάλε Ματούζα». Η 2η Φροζινόνε φιλοξενεί την 3η Μπενεβέντο, σε ένα ματς που αναμένεται συναρπαστικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εμφατικό 1-4 επί τους ουραγού Τραπάνι, που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί μίας ήττας και δύο ισοπαλιών. Έχουν συλλέξει 35 βαθμούς στις 19 πρώτες αγωνιστικές και αγνοούν τη νίκη στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-1-1). Ως ένα «πολύ καλό τεστ» χαρακτήρισε το σημερινό ματς ο προπονητής της Μπεντεβέντο, Μάρκο Μπαρόνι. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (5-3-0), αν κι έχουν «κολλήσει» στην ισοπαλία στις 3/4 τελευταίες. Μέτρια η εμφάνισή τους στο στείρο 0-0 της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Άσκολι, ευελπιστούν ότι σήμερα θα επιστρέψουν στα γκολ. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα εισιτήριο και θα τους στηρίξουμε.

Σκοράρουν στη Σκωτία

Επόμενη πρόταση, το Goal /Goal σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Χάμιλτον – Σέλτικ. Χωρίς φρένα συνεχίζεται ο κατήφορος της Χάμιλτον που διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Έδειξε λίγα πράγματα ξανά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ρέιντζερς από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2. Περιορίστηκε στα ανασταλτικά της καθήκοντα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 0-2, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 77’. Με σβηστές μηχανές η Σέλτικ κατάφερε να κάνει το καθήκον της και κόντρα στην ουραγό Πάρτικ Θιστλ, της οποίας επικράτησε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ ο Σινκλέρ στο 16’ σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. 12Η σερί νίκη για το συγκρότημα του Ρότζερς στην Πρέμιερ Σκωτίας, όπου παραμένει φέτος αήττητο. Σταθερά στην κορυφή και στο +14 από τη Ρέιντζερς η Σέλτικ, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις