Επίσκεψη στο Γηροκομείο βόλου, από την ομάδα «ΒΟΛΟΣ 2004» (+ Photos)

Σε μια πράξη αγάπης, στο πνεύμα των ημερών, προχώρησαν τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΟΛΟΣ 2004, αντιπροσωπεία των οποίων συνοδευόμενα από μέλη της διοίκησης, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου και παρέδωσαν στους υπεύθυνους ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες…


Η σχετική ανακοίνωση:
«Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από μέλη της διοίκησης, τον προπονητή κ. Πλατανιά και τις παίκτριες Σταμοπούλου Εβίτα, Γουγούση Μαρία, Δημητριάδη Βάσω, Βέτσικα Χρύσα, Πάσχου Ισιδώρα και την μικρή εκπρόσωπο της ακαδημίας Νάνου Ευαγγελία, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το Γηροκομείο Βόλου.
Με αγάπη και ζεστασιά για τους απόμαχους της ζωής, παραδώσαμε στους υπευθύνους του γηροκομείου σημαντική ποσότητα τροφίμων που είχαμε συγκεντρώσει όλες τις προηγούμενες μέρες.
Τα μέλη της ομάδας, προσέφεραν επίσης τριαντάφυλλα και γλυκά σε όλους και όλες, ηλικιωμένους αλλά και υπαλλήλους του γηροκομείου. Οι συμπαθέστατοι παππούδες και γιαγιάδες μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους για αρκετή ώρα. Υπήρχαν βέβαια και αρκετές στιγμές όπου η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων.
Η ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και ανανεώσαμε το ραντεβού για το άμεσο μέλλον. Να ευχαριστήσουμε όσους και όσες προσέφεραν από το υστέρημα τους σε αυτή τη δράση της ομάδας.»

Φωτογραφίες από την επίσκεψη