Παρελθόν ο Σπανός από Απόλλωνα Σμύρνης, επαφές με Παπαδόπουλο

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Δημήτρης Σπανός, πληρώνοντας το «μάρμαρο» για τις μέτριες εμφανίσεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότερος αντικαταστάτης του φαντάζει ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και επισημαίνει ότι πρόκειται για έναν προπονητή που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του.
Το ήθος του, η εργατικότητά του και ο επαγγελματισμός του είναι στοιχεία που σπάνια συναντά κάποιος σε έναν προπονητή στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και στη Super League. Το πάθος του για τη νίκη ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια σε συνδυασμό με την μεθοδικότητά του, ο ευγενικός χαρακτήρας του και η μαχητικότητά του, είναι στοιχεία, τα οποία τον καθιστούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.
Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».