Φουλάρει για μεταγραφές η Νίκη

Μπορεί η Νίκη να είναι εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, μπορεί από τους περισσότερους να θεωρείται αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη FootballLeague, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η απόφαση που πάρθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη όλων των πλευρών ήταν η ομάδα να ενισχυθεί ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για την επίτευξη των στόχων της.

Η ενίσχυση της Νίκης αναμένεται να είναι σημαντική κι εφόσον οι μεταγραφικοί στόχοι αποκτηθούν η βολιώτικη ομάδα θα μπει για τα καλά στο «κόλπο» του πρωταθλήματος. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του συλλόγου έχουν καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ και είναι θέμα ωρών ώστε να αρχίσει ο χορός των ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr οι κυανόλευκοι κινούνται για την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών, από τους οποίους οι τέσσερις αγωνίζονται σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης αναμένεται να είναι ο ένας από τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ θα αποκτηθούν και δύο ποδοσφαιριστές που μαζί με τον Γιάννη Κορέτα θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό της επιθετικής γραμμής. Στο στόχαστρο της κυανόλευκης διοίκησης βρίσκεται επίσης ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό που η απόκτησή του θα ανεβάσει τουλάχιστον ένα επίπεδο την ταχύτητα της ομάδας. Εκτός από την ταχύτητά του, η διεισδυτικότητά του και η εκτελεστική του δεινότητα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει όμως όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο παίκτης βρίσκεται προ των πυλών της βολιώτικης ομάδας. Από το εξωτερικό αναμένεται και περεταίρω ενίσχυση καθώς η συνεργασία με συγκεκριμένη εταιρία χορηγό έχει ανοίξει δρόμο για την έλευση παικτών από συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά.

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την παρουσίασή τους να γίνεται με κάθε επισημότητα σε φιλικό με δυνατή ομάδα που γίνεται προσπάθεια να κλειστεί.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις