Το “μπαμ” με Ιβάνκο η Νίκη

Ο Βιτάλι Ιβάνκο είναι ίσως η μεταγραφική κίνηση της Νίκης που έρχεται για να ταράξει τα νερά της κατηγορίας καθώς το βιογραφικό του μόλις 24 χρονών ποδοσφαιριστή είναι πολύ πλούσιο. Ο Ουκρανός επιθετικός έχοντας την ταχύτητα, την άρτια τεχνική κατάρτιση και την εκτελεστική δεινότητα ως κύρια χαρακτηριστικά του, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, όμως διακρίνεται κυρίως ως διεμβολιστής από τις δύο πτέρυγες καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Ο 24χρονος επιιθετικός αναμένεται να αφιχθεί σήμερα (27/12) στην Ελλάδα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα αργά το απόγευμα.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο έχει 47 συνολικά συμμετοχές με τις ομάδες Νέων της Ουκρανίας ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Έχοντας 48 παρουσίες σε αγώνες της πρώτης και της δεύτερης ομάδας του Ντόνετσκ, ο Ιβάνκο θα μεταγραφεί στην ΑΕΚ Λάρνακας (2013-14) με την οποία θα καταγράψει 19 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Μετά το σύντομό του πέρασμα από την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, ομάδα Α’ Εθνικής στη Λευκορωσία, θα επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ήλιος Χαρκόβου, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός η Κολτσέτι Πότι της Γεωργίας.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο αναζητούσε την ομάδα που θα αποτελέσει την αφετηρία για μία επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής καριέρας και φαίνεται πως αυτή την επαναφορά θα την επιχειρήσει με τη φανέλα της Νίκης.

Γεύση από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του ποδοσφαιριστή μπορείτε να πάρετε από το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις