Στον Διαγόρα Σεβαστής ο Γεωργίου

Ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Σεβαστής είναι ο Άκης Γεωργίου. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας δεν άργησε να βρει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην Πιερία, επιστρέφοντας έτσι στη γενέτειρά του, μετά το ολιγόμηνο πέρασμα από την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Ο Γεωργίου αποτελεί την πρώτη προσθήκη του Διαγόρα Σεβαστής κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο και, δεδομένης της αξίας του, αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ακόμη «όπλο» στη διάθεση του Κώστα Παπαδόπουλου για τη συνέχεια της σεζόν. Ο έμπειρος άσος πριν τη φετινή του θητεία στον Απόλλωνα Λάρισας, πέρασε από τον Πιερικό (2 φορές), με τελευταία παρουσία αυτή της σεζόν 2015-2016, ενώ έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες του Τυρνάβου, του Ηρακλή, του Πυρσού Γρεβενών (2 φορές), του Αετού Σκύδρας, του Εθνικού Κατερίνης και της Πύδνας Κίτρους.
Η ενίσχυση του Διαγόρα δε σταματάει εδώ, μιας και οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου η νεοφώτιστη ομάδα να εξακολουθήσει να είναι ανταγωνιστική και στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Διαγόρα για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να είμαι σε ένα σωματείο της Πιερίας, το οποίο πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι σημαντικό που η ομάδα είναι ανταγωνιστική και προσπαθεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Δείχνει ότι υπάρχει σοβαρότητα, πλάνο και γίνεται σωστή δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Διαγόρα Σεβαστής, Άκη Γεωργίου, στο «katerinisport».
«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας, και τύχη. Καλή χρονιά σε όλο τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο της Πιερίας και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του Νομού μας» συμπλήρωσε ο έμπειρος άσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις