Πιάνει δουλειά ο Μπούις με Νέους Αθλητές και Ακαδημία της Νίκης

Στον Βόλο βρίσκεται ο Φάντζιο Μπούις ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός των Νέων Αθλητών Νίκης και ο αρχιπροπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου. Με αφορμή την άφιξή του η διοίκηση ποδοσφαίρου προχώρησε σε ανακοίνωση καλωσορίσματός του ενώ παράλληλα ευχαρίστησε για την προσφορά τους, τους κ.κ. Βαταμίδη Δημήτρη, Οικονόμου Ηλία και Παπαδάκη Μιχάλη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924, ευχαριστεί το προπονητικό team των Νέων Αθλητών, τους κ.κ. Βαταμίδη Δημήτρη, Οικονόμου Ηλία, Παπαδάκη Μιχάλη, για την πολύτιμη προσφορά τους στις υποδομές του συλλόγου. Είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον, να συνεργαστούμε πάλι όλοι μαζί για την αναγέννηση των ακαδημιών μας…
Καλώς ορίζουμε τον κ. Fangio Buyse που επιστρέφει στην οικογένεια της Νίκης Βόλου ως προπονητής των Νέων Αθλητών και αρχιπροπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του !
Οι προπονήσεις των Νέων Αθλητών ξεκινούν αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.
Καλούνται όλοι οι νεαροί αθλητές να βρίσκονται στις 15:00 στα αποδυτήρια, πίσω από το γήπεδο “ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ”.
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους τους συνεργάτες μας, τους προπονητές μας, τους φροντιστές μας, τα παιδιά των υποδομών και στους γονείς τους !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις