Σήμερα (28/12, 19:00) η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Για σήμερα (28/12) στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο VOLOS PALACE. Δύο είναι τα θέματα που βρίσκονται στη ημερήσια διάταξη και θα απασχολήσουν τα ενήμερα οικονομικά μέλη του Συλλόγου. Ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός τόσο της περσινής σεζόν καθώς και ο φετινός μέχρι και την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» μετά την από 19/12/2016 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στο VOLOS PALACE στην αίθουσα “ΘΕΣΣΑΛΙΑ” 1ος ΟΡΟΦΟΣ. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:
α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης.
β) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
γ) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι Δεκέμβριο 2016.
δ) Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης.
Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 30/11/2016.
Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.