Ο Πανσερραϊκός, οι διοργανώσεις και το… one night stand

Άλλο ένα διαφορετικό στάτους από τον επίσημο λογαριασμό του Πανσερραϊκού στο facebook, μέσα από το οποίο περιέγραψε κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση αν ήταν σχέση με γυναίκα. One night stand το Κύπελλο Ελλάδας, σχέση έξω απ’ τα νερά σου οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ασφαλής επιλογή η Σούπερ Λίγκα και παθιασμένη η Β’ Εθνική. Αναλυτικά:

“Κύπελλο Ελλάδας: Είναι η σχέση της μιας βραδιάς που μπορεί να την θυμάσαι μια ζωή…μπορεί να προκύψει όμως και one night stand που την επόμενη μέρα που θα ξεσουρώσεις θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Είναι η σχέση που έχεις κάνει με γυναίκα τελείως έξω απ’τα κυβικά σου και δεν το πιστεύεις ούτε ο ίδιος ότι αυτή είναι μαζί σου. Ακόμα και να μπορούσες όντως να κάνεις κάτι πιο σοβαρό μαζί της θα το χαλάσεις μόνος σου γιατί κατά 99% θα σε παρατήσει ξενερωμένη αφού θα μυρίσει απ’τα 100 μέτρα το πόσο ανασφάλεια και κόμπλεξ κατωτερότητας σου προκαλεί.

Superleague: Είναι σχέση με τη γυναίκα που θες να παντρευτείς γιατί είναι η ασφαλής επιλογή…η σωστή επιλογή. Έχει προίκα και προσφέρει σταθερότητα. Οι γονείς σου την λατρεύουν και σε πιέζουν να την παντρευτείς.

Football League: Ειναι η παθιασμένη σχέση που είχες στα 20κάτι σου…αυτή που θα θυμάσαι για χρόνια…καψούρα που κάνατε το καλύτερο κρεβάτι…την έριξες χωρίς λεφτά και χλίδα μόνο με την μαγκιά σου και την προσωπικότητα σου. Και αυτή σε γούσταρε γι’αυτό που πραγματικά ήσουν…αυτή σε έκανε ευτυχισμένο άντρα και θα την θυμάσαι πάντα με χαμόγελο και νοσταλγία γιατί μαζί της έζησες τις πιο έντονες συγκινήσεις.”

Καταγραφή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις