Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Ελευθερόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (18/1) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (19/1, 18.00). Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λευτέρη Γιαλούση (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών), ωστόσο, θα έχει στη διάθεσή του τους…

…τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Χρήστος Ιντζίδης, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ και Βασίλης Τριανταφυλλάκος μπορούν να αγωνιστούν, εφόσον κρίνει ο προπονητής του Ολυμπιακού πως είναι έτοιμοι αγωνιστικά και μένει να δούμε ποιος ή ποιοι θα προτιμηθούν για το βασικό σχήμα. Το δελτίο του Γρηγόρη Κυζιρίδη δεν είναι έτοιμο, καθώς πρώτα ο παίκτης θα πρέπει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νίκη.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν ο κόσμος της ομάδας να στηρίξει με τη παρουσία τους αύριο στο ΕΑΚ την προσπάθεια του Ολυμπιακού για νίκη απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει να αγωνιστεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις