Ανακοίνωσε Σκοπελίτη η Νίκη

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή Σκοπελίτη στη Νίκη με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Η επιστροφή του νεαρού Βολιώτη μέσου, που επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr, αποτελεί σημαντική ενίσχυση για το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου καθώς ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή του. Ο Σκοπελίτης είχε αγωνιστεί στη Νίκη μέχρι και το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, παίζοντας σε εννέα παιχνίδια, ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ στο ματς με τον Τύρναβο εκτός έδρας (1-3).

Ο 22χρονος μέσος φέτος, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Καραϊσκάκη, εκ των οποίων στα πέντε ως βασικός, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας και ένα γκολ με τους Μαύρους Αετούς.

niki-skopelitis-alexandris

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης με τον Στέλιο Αλεξανδρή στην χθεσινή (27/12) προπόνηση της Νίκης

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σκοπελίτη.
Ο Φίλιππος ήταν και στην περσινή σεζόν παίκτης της ομάδας μας, στην οποία επέστρεψε μετά από την σύντομη παρουσία του στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Καλώς όρισες Φίλιππε!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις