Ναυάγησε του Φερνάντεζ στην ΑΕΛ

Δεν θα ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του Άντριαν Φερνάντεζ στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των εργομετρικών, με συνέπεια η υπόθεση να οδηγηθεί σε ναυάγιο. Η ενημέρωση της ΑΕΛ:

«Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Άντριαν Φερνάντεζ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού οι δείκτες των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατέδειξαν ότι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών τον έχει επηρεάσει σε διάφορους τομείς, με συνέπεια από τους κ.κ. Στράτο, Μαντζιώκα, Τσιώλη και Μπασδέκη να συνεκτιμάται ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα δύο μηνών προκειμένου να επανέλθει σε επιθυμητή κατάσταση.

Όμως οι ανάγκες τις ομάδας μας είναι άμεσες, γι’ αυτό και ως σήμερα αποκτήθηκαν παίκτες που σύμφωνα με τις μετρήσεις τους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Λυπούμαστε, αλλά κατόπιν αυτού, η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον αξιόπιστου επιθετικού».