“Πρώτη” του Ιβάνκο με τη Νίκη

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Βιτάλι Ιβάνκο. Αν και ο Ουκρανός επιθετικός έφτασε το απόγευμα στον Βόλο, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Νίκης, η οποία έγινε υπό το φως των προβολέων στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Παρά την κούρασή του, στο οικογενειακό δίτερμα ο Ουκρανός έδειξε στοιχεία της άρτιας τεχνικής κατάρτισης και ικανότητάς του στο σκοράρισμα.

DSC 0013

Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Φίλιππος Σκοπελίτης ο οποίος επέστρεψε στο βολιώτικο σύλλογο μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της προπόνησης, με την οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στις πληρωμές τους αλλά και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν επηρέασαν την διάθεση τους για δουλειά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και του Αργύρη Παλάσκα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέργος και Παπαγεωργίου, με τον πρώτο να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Πύδνα και τον δεύτερο να μπαίνει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την ολιγοήμερη διακοπή των Χριστουγέννων. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Δημολιός και Παρασκευαΐδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις