“Σβηστά” κύλησε η έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης

Χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα κύλισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης που πραγματοποιήθηκε στο VOLOSPALACE. Το κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά την επιστολή των παικτών της Νίκης, μία περίπου ώρα πριν την επίσημη έναρξη των διεργασιών της Γ.Σ., μύριζε μπαρούτι ενώ για κάποιους αποτέλεσε έκπληξη η παρουσία του κ. Τζήμα σ’ αυτήν.

voulgaris

Ο οικονομικός απολογισμός της περσινής αγωνιστικής περιόδου μπήκε στο αρχείο μετά από σχετική ψηφοφορία των μελών του Συλλόγου, παρά το γεγονός πως δεν παρουσιάστηκαν τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο κ. Βούλγαρης δεσμεύτηκε προφορικά πως όποια οικονομική εκκρεμότητα αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο θα την καλύψει ο ίδιος μέχρι και τον Απρίλιο του 2017.

mixalis

Η επιστολή – καταγγελία των παικτών της Νίκης έστρεψε το ενδιαφέρον της Γ.Σ. στα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Μιχάλης, ο οικονομολόγος στον οποίο η Ερασιτεχνική έχει αναθέσει το έργο της επίβλεψης της οικονομικής διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Δημήτρης Μιχάλης παρουσίασε συγκεκριμένα νούμερα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τα έσοδα της ομάδας είναι 93.000€. 37.000€ από τα εισιτήρια των αγώνων, 15.000€ από χορηγίες, 5.000€ από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου και 3.300 από διαφημίσεις. Για τους ποδοσφαιριστές έχουν δαπανηθεί ως και σήμερα 63.000€. Για κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ατομική καρτέλα, όπου δεν αναφέρονται τα οφειλόμενα αλλά όσα έχουν πληρωθεί μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για ενοίκια η ομάδα έχει πληρώσει 8.000€, 1800€ σε ρούχα και ποδοσφαιρικό υλικό. 1400€ είναι οι αμοιβές γιατρών, 5.400€ τα έξοδα διατροφής και 900€το εισιτήριο του Τορεζάνι. 3.800€ είναι τα έξοδα για τη συντήρηση των γηπέδων «Π. Μαγουλάς» και ΟΣΕ και για το γήπεδο των ακαδημιών 11.000€. Υπάρχει και μία οφειλή 7.120€ που έχει καταχωρηθεί από τα μέλη της Δ.Ε. που έχουν παραιτηθεί. Το άνοιγμα των 18.000€, που εμφανίζεται έχει πληρωθεί, όμως για κάποια έξοδα δεν έχουν βρεθεί παραστατικά. Όταν αυτά τα παραστατικά βρεθούν θα μικρύνει το άνοιγμα.

tzimas-palace

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τζήμας υποστήριξε πως οι παίκτες έχουν υπογράψει στις 4 Δεκεμβρίου ότι είναι πληρωμένοι για τέσσερις μήνες. Η παρεξήγηση έχει γίνει με την προκαταβολή καθώς οι παίκτες πιστεύουν πως δεν είναι μέρος της οικονομικής συμφωνίας.

fatsis-mastrogiannis

Για την επιστολή των ποδοσφαιριστών ο κ. Φάτσης τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η αλήθεια καθώς αν ισχύουν όσα λένε οι παίκτες τότε η τελευταία φορά που πληρώθηκαν θα πρέπει να είναι ο Σεπτέμβριος. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε επίσης πως γίνεται μία τελευταία προσπάθεια παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος. Στη συνέχεια ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην επιθυμία ορισμένων ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν από την ομάδα παραχωρώντας τους το δελτίο, όμως ο κ. Τζήμας ήταν σαφής προς αυτούς, να φέρουν το δελτίο μεταβολής με της σφραγίδα της νέας ομάδας έτσι ώστε να μην μετακομίσουν στον Ολυμπιακό Β.

Τέλος η πρόθεση κατάθεση μομφής κατά της προεδρίας του κ. Τζήμα στο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου απορρίφθηκε λόγω ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό και θα πρέπει να τηρηθεί η νόμιμη οδός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις