Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ο Μουκάμ (photos)

Ο Ερβέν Μουκάμ εδώ και τρεις εβδομάδες προπονείται με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Καμερουνέζο (με γαλλικό διαβατήριο) επιθετικό να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους», με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, την ταχύτητα που τον διακρίνει και την κίνηση που έχει το παιχνίδι του, δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Με την προϋπόθεση βέβαια, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, μιας ιδιαίτερης κατηγορίας, όπου κυριαρχεί η δύναμη και το πάθος, σε σχέση με τις επαγγελματικές κατηγορίες, όπου παίζεται διαφορετικό ποδόσφαιρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν έναν παίκτη φιλόδοξο, που «διψά» να παίξει ποδόσφαιρο και οι εντυπώσεις του από την ομάδα είναι εξαιρετικές. Παράλληλα, από την πρώτη κιόλας μέρα οι συμπαίκτες του τον έχουν αγκαλιάσει και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις από το πώς τον αντιμετωπίζουν.
Καθημερινά ο Μουκάμ δείχνει μεγάλη διάθεση μέσα στο γήπεδο, αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Τίμος Καβακάς και ανυπομονεί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να κάνει το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό.
Αυτό αναμένεται να γίνει στις 8 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό.











Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις