Σημαντική νίκη για την Ακρόπολη 2-4 τον Παγασητικό

Στo Οlimpico Sport Club διεξήχθη ένας σημαντικός και θεαματικός αγώνας για την Β΄ΕΠΣΘ με την Ακρόπολη να πετυχαίνει μεγάλη νίκη αφού πέρασε από την έδρα του Παγασητικού με 2-4.
Το 1-0 έγινε από τον Θεοδώρου στο 2ο κιόλας λεπτό, όμως η Ακρόπολη…

…αντέδρασε και με τον Μ. Τσούτσα στο 7΄ ισοφάρισε με πλασέ μετά από πάσα του Κ. Κολυμήτρα και στο 16΄ο Τ. Κολυμήτρας με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50΄ ο Μπ. Δημόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από πάσα του Σίμου έκανε το 2-2.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στον Παγασητικό για χέρι του Τ. Τσούτσα μέσα στην περιοχή. Ο Μπ. Δημόπουλος όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι στο 63΄ με φάουλ που εκτέλεσε ο Τ. Κολυμήτρας έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ αφού απέκρουσε θεαματικά ο Πατρίκιος.
Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι Σεσκλιώτες πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τον αγώνα. Στο 80΄ και στο 84΄ οι Μ. Τσούτσας και Μπέκος αντίστοιχα βρέθηκαν στην πλάτη της άμυνας του Παγασητικού και με σουτ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι χάσανε πολλές ευκαιρίες με τους Μπ. Δημόπουλο και Κάϊα για να μειώσουν, με κυριότερη την φάση στο 91΄που ο Κάϊας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σαρρή με τον δεύτερο να σταματάει την μπάλα.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ(Καραμίχαλος): Πατρίκιος, Μπερτζέμης, Παν.Δημόπουλος(46΄Σίμος), Λάϊος, Καράνταγλης, Σεμιλιέτωφ, Κατσαρός, Περαντζάκης, Στ. Δημόπουλος(67΄Δημητρόπουλος), Μπ.Δημόπουλος, Θεοδώρου(62΄Κάϊας)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ(Τάχος): Σαρρής, Αξιώτης, Παπάς, Τ. Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Δ. Φώτου, Μπέκος, Πασιάς, Τ. Κολυμήτρας(80΄Αντωνίου), Μ. Τσούτσας, Παλάντζας(48΄λ.τρ. Κουνής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις