Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα η ΑΕΛ

Με μία ωραία εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη (29/12) στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των χειμερινών μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΛ. Οι Λελονγκονόλο Μασαλέσα, Τικίτο, Πάμπλο Γκαγιέχο, Κώστας Θεοδωρόπουλος και Γιάνις Ικάουνιεκς φωτογραφήθηκαν με τις νέες τους φανέλες και το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μάλιστα και τις ακόλουθες δηλώσεις: «Όποιος κάνει τον κόπο και κάνει δέκα βήματα και δει στη διπλανή αίθουσα τα βλέμματα αυτών των παιδιών, θα καταλάβει πόσο σημαντική είναι η σημερινή εκδήλωση. Ήταν δική μου επιλογή να βάλω αυτό το σύνθημα στη φανέλα μας. Το έναυσμα ήταν μια είδηση που με έκανε να ντρέπομαι. Το δημοψήφισμα σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας για να δεχθούν αυτά τα παιδιά η όχι.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα άρρωστα μυαλά. Εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε ψυχικά εντάξει και να έχουμε κάνει το καθήκον μας. Από την πρώτη μέρα που η ΑΕΛ άρχισε να δημιουργείται είχαμε δηλώσει ότι η ΑΕΛ θα είναι κάτι πολύ περισσότερο πέρα από τις τέσσερις γραμμές. Θα είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για μια κοινωνία που πάσχει. Εμείς οι γονείς διδάσκουμε στα παιδιά συμπεριφορές. Η ΑΕΛ αυτό θα διαδίδει καθημερινά παγκοσμίως. Το κάναμε και πέρυσι με την καθιστική διαμαρτυρία μας. Σας καλώ να γίνετε συνέταιροι για το χαμόγελο του παιδιού και σας καλώ να κάνουμε όλα τα παιδιά ευτυχισμένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις