Μοίρασε δώρα στους παίκτες η διοίκηση του Ρήγα

Το μυστικό της επιτυχημένης πορείας του Ρήγα Φεραίου τα τελευταία χρόνια έχει δύο σκέλη. Το ένα αφορά τη σκληρή δουλειά με την οποία καλλιεργείται το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και το άλλο έχει να κάνει με το άριστο κλίμα των αποδυτηρίων. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, κάτι που βγαίνει προς τα έξω με κάθε τρόπο.

Μία ακόμη επιβεβαίωση των παραπάνω είχαμε και μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης όπου τους ποδοσφαιριστές περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη εκ μέρους της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου. Μέλη της με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Μαζιανίτη περίμεναν τους παίκτες και τον προπονητή Λάκη Μπακάλη προκειμένου να τους μοιράσουν ένα καλάθι με δώρα, ποτά και γλυκά λόγω των γιορτινών ημερών.
Άπαντες αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος στο οποίο ο Ρήγας Φεραίος αναμένεται να αποτελέσει και πάλι τον καλύτερο αθλητικό πρεσβευτή του Βελεστίνου σε Πανελλαδικό επίπεδο. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να τερματίσουν σε μία τιμητική θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως έκαναν και την προηγούμενη τριετία.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί μία ακόμη απογευματινή προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί τριήμερη άδεια στους παίκτες για την Πρωτοχρονιά. Η προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (8/1) θα αρχίσει την επόμενη Τρίτη.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις