Ο Ακασού… στον ΓΣ Αλμυρού!!!

Πολύ κοντά σε μια τεράστια συμφωνία για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου βρίσκεται ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος είναι κυριολεκτικά μια ανάσα πριν εντάξει στο δυναμικό του ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην περιοχή μας στο παρελθόν και μάλιστα αγαπήθηκε ιδιαίτερα, από τους βολιώτες φιλάθλους. Πρόκειται για τον…

Ζαν Μπαπτίστ Ακράμ Ακασού, τον γνωστό αμυντικό μέσο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου την περίοδο 2014-15, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε στην SUPER LEAGUE.
Μάλιστα, ο ιδιαίτερα αγαπητός Ακασού, το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε και πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Νίκη βόλου, ωστόσο τελικά κατέληξε στη Δόξα Δράμας και πλέον όλα δείχνουν ότι θα φορέσει και πάλι μια «κυανόλευκη» φανέλα, αυτή τη φορά του ΓΣ Αλμυρού.
Αν τελικά η συμφωνία ολοκληρωθεί, αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι οι άνθρωποι του ΓΣ Αλμυρού έχουν ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα κι ότι κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την κατάκτησή του, παρόλο που ήδη βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων τους. Ταυτόχρονα, δείχνουν ότι προσπαθούν να θέσουν από τώρα τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης χρονιάς, εφόσον κατακτήσουν το εισιτήριο της ανόδου.

Η καριέρα του Ακασού

ΑΚΑΣΟΥ ΚΑΡ782X521

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις