Φιλικά στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Αιολικός (photos)

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδευσε 27 και 28 Δεκεμβρίου για φιλικά ματς ο Αιολικός. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: “Ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ του Αιολικού Σαμαράς Αντώνης και ο προπονητής της αντρικής ομάδας Στρατίκης Σπύρος ταξίδευσαν 27 και 28 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με το παιδικό και το μίνι του Αιολικού για φιλικά παιχνίδια. Αντιμετώπισαν τον Αίαντα Εύοσμου, Γ.Α.Σ. Βασιλικών ,Ορφέα Σουρωτής και Άρη. Στο πρόγραμμα ήταν και η ομάδα της…

…ΜΕΝΤ, αλλά αδυνατούσε να συμμετάσχει με αποτέλεσμα να προσφερθεί η ομάδα του Αίαντα Εύοσμου με τον πρόεδρο κ. Τέντζο, ο οποίος ενήργησε γρήγορα ώστε να πραγματοποιηθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μία πολύ αξιόμαχη ομάδα .

Τον ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε. Άλλωστε η συνεργασία μας ήδη έχει ξεκινήσει με τη μεταγραφή παίκτη από τον Αίαντα στον Αιολικό. Ήταν μεγάλη τιμή για την ομάδα του Αιολικού να φιλοξενηθεί και να αντιμετωπίσει μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Η περιήγηση στο Μουσείο του ΑΡΗ ήταν συνάντηση με την ιστορία του μπάσκετ διότι ως γνωστό ο ΑΡΗΣ μεγαλούργησε στις εποχές του Γκάλη και του Γιαννάκη. Οι μικροί αθλητές του Αιολικού γοητεύθηκαν όταν έβλεπαν τις υπογραφές σε μπάλες μπάσκετ αυτών των μεγάλων αθλητών όπως και εκθέματα της χρυσής εκείνης εποχής της ομάδας του ΑΡΗ. Γοητεύθηκαν ακόμη και από το κλειστό γήπεδο “ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ”, όπου διεξήχθησαν και παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΡΗ. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΡΗ και ιδιαίτερα τον προπονητή κ.Τσάικο Μιχαήλ ευελπιστώντας στη συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων. Με τον γνωστό έμπειρο και αξιόλογο προπονητή σε προγραμματισμένη συνάντηση, κ. Χαντζούλη Ιωάννη οι προπονητές μας Σαμαράς Αντώνης και Στρατίκης Σπύρος αντάλλαξαν απόψεις αποκομίζοντας πολύτιμες πληροφορίες, τον οποίον και ευχαριστούμε. Με την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη μόνο οφέλη απεκόμισαν οι μικροί αθλητές μας όπως καινούργιες παραστάσεις, γνωριμίες ,φιλίες αγωνιστικές εμπειρίες . Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους προπονητές του Αιολικού για την αστείρευτη διάθεση και ενέργεια που διαθέτουν όπως και τους ανθρώπους του ΑΡΗ,ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ,ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ,Γ.Α.Σ.ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ υποσχόμενο σε μία αντίστοιχη φιλοξενία στην πόλη μας το Βόλο!”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις