Διπλή ενίσχυση για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Τις δυο πρώτες του μεταγραφές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος απέκτησε τον Σταύρο Τουλκερίδη και τον Βασίλη Λάιο. Ο Τουλκερίδης επιστρέφει στην Πιερία, από όπου έφυγε το 2013 (αγωνιζόταν στον Βατανιακό) για να ενταχθεί στην Κ15 του Ολυμπιακού, ενώ μετά το πέρασμά του και από την Κ16 του πειραιώτικου συλλόγου μεταπήδησε στην έναρξη της φετινής περιόδου στον Τσικλητήρα Πύλου.

Στην ομάδα της Πελοποννήσου όμως δε βρήκε χρόνο συμμετοχής και η θητεία του ολοκληρώθηκε πρόωρα, με αποτέλεσμα να γίνει εκ νέου…κάτοικος Κατερίνης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά και θα αποτελέσει μια ακόμη εναλλακτική λύση στο «οπλοστάσιο» της Ανθούλας Σαββίδου εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Παράλληλα, ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είναι και ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ, Βασίλης Λάιος. Ο Λάιος είναι γεννημένος στις 24-06-1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τύρναβο. Κατόπιν έπαιξε σε Αμπελωνιακό και Δωτιέα Αγιάς, για να ακολουθήσει το πέρασμά του από τη Σπάρτη, η επιστροφή στην ομάδα της Αγιάς, και η θητεία του στον ΑΟ Λουτρακίου, από όπου έμεινε πρόσφατα ελεύθερος.

Οι μεταγραφές για τον Αχιλλέα δε σταματάνε εδώ, με την ομάδα της Πιερίας να προσανατολίζεται σε τουλάχιστο δυο κινήσεις ακόμη, προκειμένου να ισχυροποιηθεί εν όψει της «μάχης» για την παραμονή στην κατηγορία. 

katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις