ΠΑΙΚΤΕΣ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ: “Είμαστε απλήρωτοι”

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν προπονητικό τημ και ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Σκοπός της ανακοίνωσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, είναι ότι οι παίκτες και το προπονητικό τημ θέλουν να γνωστοποιήσουν στο φίλαθλο κοινό της ομάδας την παρούσα κατάσταση, την οποία χαρακτηρίζουν ως δυσοίωνη. Αιτία ότι παρά την υπόσχεση της διοίκησης στις 28/12 ότι θα γίνουν πληρωμές στις 29/12, αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε καν σήμερα…

Τέλος, καλούν ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους όλους όσους θεωρούν τον εαυτό τους εμπλεκόμενο, καθώς και όσους αγαπούν αυτήν τη μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας την παρούσα κατάσταση
1. Παρά την υπόσχεση της διοίκησης στις 28/12 ότι θα γίνουν πληρωμές στις 29/12, αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε καν σήμερα. Οι οφειλές είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, δύο-τριών μηνών στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τημ τριών μηνών.
2. Έως τώρα με κόπο και υπομονή κρατήσαμε τα προβλήματα εντός των τειχών των αποδυτηρίων αυστηρά, λόγω των συνεχιζόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Μέσα στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να βοηθήσουμε την ομάδα.
3. Θεωρούμε ότι με την παρούσα κατάσταση το μέλλον της ομάδας μας είναι τουλάχιστον δυσοίωνο.
4. Είναι η κρίσιμη ώρα ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους εμπλεκόμενο καθώς και όσοι αγαπούν αυτήν τη μεγάλη ομάδα.
5. Ξεκαθαρίζουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως θέματα αξιοπιστίας, δεοντολογίας και εμπιστοσύνης
6. Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή μας που φοράμε τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ελλάδας».
Το προπονητικό τημ,
Στέφανος Ξηροφώτος, Αργύρης Παλάσκας, Χρήστος Κοντοβάς

και οι αρχηγοί
Ναουμίδης Γιώργος, Παρασκευαΐδης Γιώργος, Κορέτα Γιάννης
εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών