Μπασκετικό καμπ με Νίκο Μπουντούρη η Νίκη (photos & video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μπασκετικό καμπ που διοργάνωσε η Νίκη σε συνεργασία με την ομάδα της Ακαδημίας μπάσκετ των Βρυλλησίων της οποίας ηγείται ο Νίκος Μπουντούρης. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τα πιο βαριά τρόπαια στην καριέρα του, έχει επιλέξει να δουλέψει με παιδιά, μεταφέροντάς τους μυστικά του αθλήματος αλλά και πολύτιμες συμβουλές μέσα από τη διαδρομή του στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Νίκος Μπουντούρης δεν αρνήθηκε την πρόταση της Νίκης και του Μπάμπη Τουτουντζόγλου να είναι ο επικεφαλής μίας σειράς προπονήσεων και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σ’ αυτές, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους αλλά και τον τρόπο που βλέπουν το μπάσκετ.

Το 4ημερο μπασκετικό καμπ που υποστηρίχθηκε και από άλλες ακαδημίες μπάσκετ της περιοχής μας, αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της ανοικοδόμησης των ακαδημιών που έχει θέσει εξ αρχής η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα καθιερωθεί μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr και η κάμερα του ASTRA TV βρέθηκε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και κατέγραψε χαρακτηριστικές εικόνες από το μπασκετικό καμπ:

Ρεπορτάζ – Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

TV ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης

Κάμερα: Βαλάντης Καπίτσας

Στην κάμερα του ASTRA TV μίλησαν οι Νίκος Μπουντούρης και Μπάμπης Τουτουντζόγλου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις