Πήρε Καθάριο η Πύδνα, αποκτά και τον Σαμουηλίδη

Ποδοσφαιριστής της Πύδνας Κίτρους μπορεί να θεωρείται ο Παύλος Καθάριος, με το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές να έχει… αίσιο τέλος. Ο Καθάριος ήταν στο «στόχαστρο» της ομάδας της Πιερίας εδώ και αρκετό καιρό και τελικά ο «γάμος» δε χάλασε, με τον παίκτη να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Χατζάρα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Παναχαϊκή ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αγροτικό Αστέρα, Ξάνθη, Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Πέρα από την απόκτηση του Καθάριου, η Πύδνα είναι κοντά σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη, αυτή του Νίκου Σαμουηλίδη. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος περίμενε να μείνει ελεύθερος από την ΑΠΕ Λαγκαδά προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο κιτριώτικο σωματείο, κάτι που έγινε, κι έτσι, δύσκολα θα «χαλάσει» και αυτή η μεταγραφή. Ο Σαμουηλίδης εκτός από τη θέση του αμυντικού μέσου, μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και πέρα από την ΑΠΕ Λαγκαδά έχει παίξει ακόμη σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Οδυσσέα Αναγέννησης, Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Επανομής.

Οι μεταγραφές για την Πύδνα δε σταματούν εδώ, με τους διοικούντες τον κιτριώτικο σύλλογο να θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα έτσι ώστε αυτή να παίξει τα «ρέστα» της στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την πρωτιά. Μεταξύ των περιπτώσεων που απασχολούν την Πύδνα είναι και αυτή του 24χρονου επιθετικού Γιώργου Σκαθαρούδη που έμεινε ελεύθερος από τη Χαλκίδα.

Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις