Η γκάφα της Βέροιας με Μεληκιώτη

Το ταμείον είναι μείον και η Βέροια αποχαίρετησε ένα δικό της παιδί (προιόν των ακαδημιών της), δίχως να επωφεληθεί οικονομικά από τη μεταγραφή του. Ο 20χρονος φορ Δημήτρης Μεληκιώτης θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ από την Πρωτοχρονιά και η πρώην ομάδα του, που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα έμεινε στον… άσο.

Η Βέροια έχασε ως ελεύθερο έναν παίκτη, ο οποίος από την περασμένη σεζόν, κατάφερε, έστω και με ένα γκολ (σε κενή εστία απέναντι στον Παναθηναϊκό) και μόλις πέντε συμμετοχές στα σαλόνια να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα του και να είναι υπό παρακολούθηση (κυρίως ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον).
Και όμως όταν… ξύπνησε η ομάδα της Ημαθίας και προσπάθησε να… δέσει τον Μεληκιώτη, ήταν ήδη πολύ αργά. Κάτι η αβεβαιότητα που επικρατεί στον σύλλογο και κάτι οι σειρήνες των μνηστήρων που ηχούσαν στα αυτιά του νεαρού άσου, τον απέτρεψαν να βάλει την υπογραφή του στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας.
Βεβαίως, το καλοκαίρι οι ιθύνοντες και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή υποστήριζαν πως είχε υπογραφεί το νέο συμβόλαιο, αλλά υπήρχε ένα λάθος στην χρονική διάρκεια και η ΕΠΟ το έστειλε πίσω για διόρθωση. Λίγοι όμως πιστεύουν αυτή την εκδοχή, καθώς η πλειοψηφία αποδίδει την εξέλιξη της υπόθεσης σε κακά αντανακλαστικά από πλευράς ΠΑΕ. Προφανώς και δεν περίμεναν πως ένας παίκτης πρόλαβε μέσα σε τρεις μήνες να έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Ισως ούτε και ο ίδιος να το περίμενε.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν τροφεία όταν υπάρχει μετακίνηση ποδοσφαιριστή εντός της ίδιας ομοσπονδίας.
Επιπλέον, λέγεται ότι πέραν της Ξάνθης που είχε ανοίξει την αγκαλιά της και ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε, λίγο πριν δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις