Ποιος είναι ο Μπόγιαν Ντόικιτς…

Ο Μπόγιαν Ντόικιτς είναι το νέο μεταγραφικό του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εδώ και λίγες ώρες παρουσιάστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και φωτογραφήθηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα….

Ο Μπόγιαν Ντόικτιτς, γεννήθηκε στην πόλη Πίροτ της Σερβίας στις 25 Οκτωβρίου του 1984 κι εκεί έκανε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2006, παραμένοντας ως το Δεκέμβριο του 2009.
Είναι ένας πανύψηλος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1.90, ο οποίος ωστόσο διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, καθώς μπορεί με ευκολία να παίξει με τη μπάλα κάτω και να ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού από το αμυντικό μισό της ομάδας του. Αυτός άλλωστε ήταν κι ο λόγος που ο Τίμος Καβακας τον επέλεξε, για τον Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Μπ. Ντόικιτς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς από τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίζεται στη χώρα μας με τελευταίο σταθμό πριν έρθει στον Ολυμπιακό Β., την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επίσης ο σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και κατά το παρελθόν, όταν τον Ιανουάριο του 2011 έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τα Τρίκαλα, πριν μετακομίσει στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, τότε για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι γενικά είναι ένας προσεκτικός παίκτης, όπως προκύπτει από το γεγονός, ότι παρά τη θέση στην οποία αγωνίζεται έχει δεχθεί στην επαγγελματική του καριέρα μια απευθείας κόκκινη κάρτα κι άλλη μια με δεύτερη κίτρινη, ενώ και οι κίτρινες που έχει αντικρίσει συνολικά είναι μόλις 28 σε 179 επαγγελματικές συμμετοχές. Επίσης στο ενεργητικό του καταγράφοντα τέσσερα γκολ και μια ασσίστ.
Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στην επαγγελματική του καριέρα, αναλυτικά…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΝΤΟΙΚΙΤΣ-782X521

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις