Επίσημα στον ΑΟ Τρίκαλα ο Καμπλιώνης

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρόνου επιθετικού Αντώνη Καμπλιώνη. Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μετά από 1,5 χρόνο, όπου ως στέλεχος του ΑΟΤ είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προέρχεται από τον Απόλλωνα Λάρισας (13 συμμετοχές – 7 γκολ την τρέχουσα σεζόν), ενώ έχει αγωνιστεί και σε Χανιά, Λάρισα και Πύδνα Κίτρους.
Με την απόκτηση του Καμπλιώνη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς στέλνουν το μήνυμα στους φιλάθλους, ότι στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται, αλλά την ίδια στιγμή να μπουν στο ρόστερ και τρικαλινοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.
Ενώ στις πρώτες τους δηλώσεις ο Αντώνης Καμπλιώνης είπε: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΟ Τρίκαλα. Η υπόσχεση που δίνω στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά με την σκληρή προσπάθεια και δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις