Έτοιμος να αγωνιστεί ο Ντόικιτς στον Ολυμπιακό Β.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, ο κεντρικός αμυντικός Μπόγιαν Ντόικιτς, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους», καθώς αποτελούσε ενεργό μέλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν στις 18/12 με την ΑΟ Καρδίας εκτός έδρας, παίζοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Πάντως, ο Σέρβος αμυντικός δεν είχε καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στον Απόλλωνα, καθώς έπαιξε 90 λεπτά στο ματς της πρεμιέρας με τους Πόντιους Βατολλάκου, ενώ έπαιξε, σε άλλα δύο παιχνίδια, με Καβάλα ως βασικός και Εορδαϊκό, ως αλλαγή. Αγωνίστηκε, επίσης στα τρία παιχνίδια του Κυπέλου που έδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς με Δόξα Δράμας, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης.
Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν στην εμπειρία του Ντόικιτς, ενώ κεντρικού αμυντικού που έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας καταγράψει 98 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με τα Τρίκαλα, τον Πιερικό (κυρίως) και τον Αγρ. Αστέρα.
Ο Ντόικιτς θα δώσει κανονικά σήμερα το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς αρχίζει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής 8/1, με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, καθώς θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση άλλων τριών παικτών. Συγκεκριμένα στην ομάδα θα έρθουν, επιθετικός, αριστερός εξτρέμ και δεξιός οπισθοφύλακας. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και οι ποδοσφαιριστές άμεσα θα αποκτηθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις