Εκτός έδρας νίκη για την Σκιάθο 1-2 την Αγία Παρασκευή

Η Σκιάθος πήρε ακόμα ένα τρίποντο και βρίσκεται μόνη της πλέον στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο.
Οι νησιώτες πέτυχαν δύο γκολ με τον πρώτο σκόρερ τους, Σκέμπι. Στο 6ο λεπτό…

…ο Ντερβίσι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στην περιοχή και ο σεντερ φορ της Σκιάθου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Ο Παντελόγλου με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του στο 71΄ μετά από κόρνερ του Στ. Μαλακασιώτη. Στο 76΄ο Σκέμπι έκανε δύο τα τέρματά του και χάρισε τη νίκη στους νησιώτες.
Για τους γηπεδούχους, οι καλύτερες φάσεις σημειώθηκαν όταν αρχικά σε κάθετη πάσα του Μουλιού, ο Νικολαΐδης με ταχύτατη έξοδο, πρόλαβε τον Στ. Μαλακασιώτη, πριν αυτός πλασάρει στο 14′ και στην ευκαιρία του αγώνα όταν ο Στ. Μαλακασιώτης πέρασε τέσσερις αντιπάλους, έσπασε την μπάλα στον Σταματίου κι ο τελευταίος από το κέντρο της μικρής περιοχής και προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι στο 24′. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άλλαξαν το σύστημα με το οποίο αγωνίζονταν και πίεζαν για την ισοφάριση. Έτσι, σε εκτέλεση κόρνερ του Στ. Μαλακασιώτη ο Παντελόγλου ισοφάρισε. Ακολούθησαν 3-4 επικίνδυνες κάθετες πάσες του Μαρμαρινού, τις οποίες «καθάρισε» ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-2, έγινε για τους γηπεδούχους φάση πανομοιότυπη μ’ εκείνη που σημειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, αυτή τη φορά η κεφαλιά του Παντελόγλου κατέληξε άουτ στο 86′.
Για τους φιλοξενούμενους , χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με τους Ντερβίσι στο 75΄, Σκέμπι στο 80΄ και φάουλ του πρώτου σκόρερ στο 85΄έδιωξε ο τερματοφύλακας.
Για την περίπτωση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5′, η θέση των ανθρώπων της Αγ. Παρασκευής είναι ότι αποτελεί λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή, καθώς τέτοιου είδους φάσεις γίνονται κατά δεκάδες σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Επιπροσθέτως, η φάση είχε τελειώσει, καθώς ο τερματοφύλακας Μπράνος είχε ήδη μπλοκάρει την μπάλα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Σιγάλας, Βαν Ντε Χούι, Ζάχαρης (46′ Μαρμαρινός), Σταματίου (68′ Αγραφιώτης), Βούκουτος, Στ. Μαλακασιώτης, Παντελόγλου, Μουλιός (75′ Σαμαράς).
ΣΚΙΑΘΟΣ(Καλιακούδας): Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κουτσογιάννης, Καλλιακούδας(35΄λ.τρ. Τσάγγαρης), Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας (20΄λ.τρ. Γκίνης), Σκέμπι(88΄Κανταράκιας), Ντερβίσι, Ζάνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις