Με Διαμαντόπουλο η προπόνηση της Νίκης (photos)

Παρουσία του νέου της τεχνικού διευθυντή, κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Νίκης για το 2017. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης ποδοσφαίρου της ομάδας, άμεσα θα γίνει αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας ώστε να γίνουν οι απαραίτητητες μεταγραφικές κινήσεις και να επιτευχθεί η ανάλογη ενίσχυση.

Το δελτίο Τύπου από την πρώτη προπόνηση της Νίκης για το 2017, παρουσία Σταύρου Διαμαντόπουλου.

Παρουσία του νέου τεχνικού διευθυντή της Νίκης Βόλου κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου, έγινε η προπόνηση της ομάδας μας, που ήταν και η πρώτη για το 2017.
Ο κ. Διαμαντόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση, είχε μία πρώτη γεύση από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της και σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα γίνει μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο ενισχυμένη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, μαζί με τους Ουκρανούς Πανφίλοβ, Ιβάνκο και Ομελτσένκο.
Επίσης, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, αφού είχε μία σύντομη γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, στην συνέχεια έκανε μία σύντομη ομιλία, στην οποία επεσήμανε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ιστορικές ομάδες της super league, τόνισε πως η Νίκη είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο – από κάθε άποψη – και ενημερώθηκε για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

 

 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις