Παραίτηση Ασλάνογλου από το Δ.Σ. του Ηρακλή Βόλου

Την παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας αλλά και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ηρακλή Βόλου, γνωστοποίησε ο Γιώργος Ασλάνογλου. Λόγοι ευθιξίας, όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, αποχωρώντας μετά από εφτά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τρεις ανόδους και επαναφορά του Ηρακλή στις παραδοσιακές δυνάμεις του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η επιστολή – παραίτηση του Γιώργου Ασλάνογλου:

«Μετά από εφτά χρόνια ενασχόλησής μου με τα διοικητικά του Ηρακλή Βόλου, έχοντας ζήσει πολύ έντονες στιγμές, έχοντας πανηγυρίσει τρεις ανόδους, σημαντικές επιτυχίες αλλά και πίκρες όπως συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, δηλώνω την παραίτησή μου από το πόστο του Γενικού Αρχηγού και το Δ.Σ. του Συλλόγου. Λόγοι ευθιξίας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνεισφέρω και να προσφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τα μέλη των διοικήσεων με τους οποίους συνεργάστηκα. Αισιοδοξώ πως ο Ηρακλής θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή Βόλου καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Γιώργος Ασλάνογλου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις