Νέος Γενικός Αρχηγός στο Σαρακηνό…

Τις μεταγραφικές κινήσεις του με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Σαρακηνός, όχι όμως από τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, αλλά από ένα διοικητικό πόστο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Τσιγιάννη που αναλαμβάνει πλέον το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, θέση η οποία είναι κενή από την ημέρα παραίτησης του Θ. Γκλαβίνη (16/11/2016). Ο Γ. Τσιγιάννης είναι…

παλαιός παίκτης της ομάδας του Σαρακηνού, όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2012-15. Ωστόσο, η εμπειρία του είναι πολύτιμη, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες από το τοπικό ποδόσφαιρο ως την Α’ Εθνική, στην οποία έχει κάνει 48 συμμετοχές τα έτη 1997-99. Επίσης, έχει καταγράψει 52 συμμετοχές στη Β’ Εθνική κατηγορία, μετρώντας συνολικά 100 συμμετοχές στις δυο μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες.
Αναμφισβήτητα η εμπειρία του για τα δεδομένα μιας ομάδας που αγωνίζεται σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου είναι τεράστια και η ολοκλήρωση της συμφωνίας δείχνει ότι η υπομονή που έκαναν ι άνθρωποι του Σαρακηνού, τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο, δεομένου ότι ενέταξαν στην ομάδα τους ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου που αναμένεται να συνδράμει τα μέγιστα στην αναδιοργάνωση της ομάδας/ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις