Ένα βήμα πριν τα δικαστήρια Σούπερ Λιγκ-Football League

Συνάντηση, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, θα επιδιώξει να έχει η ηγεσία της Football League με την αντίστοιχη της Super League. Το θέμα που θα τεθεί εκ νέου από τη μικρή λίγκα θα είναι η εφαρμογή της διάταξης του νόμου του 2006 που προβλέπει, χωρίς να την καθορίζει, οικονομική ενίσχυση από τη Super League προς τη Football League.

Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της Super League τα χρήματα αποδίδονταν κανονικά, όμως τα τελευταία χρόνια η μεγάλη λίγκα δεν τα έχει καταβάλει.
Τώρα που η Football League αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα επιδιώξει να πάρει τα χρήματα, με το συνολικό ποσό να εκτιμάται λίγο πάνω από τα 11 εκατ. ευρώ, κάτι που είχε ζητήσει και με εξώδικο που είχε στείλε στη Super League.
Σε προηγούμενη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών η ηγεσία της Super League φέρεται να επικαλέστηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημά της λόγω της οφειλής της NOVA από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ωστόσο, στη μεγάλη λίγκα φαίνεται να υπάρχουν απόψεις σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι υποχρεωτική η καταβολή οικονομικής βοήθειας στη Football League.
Πηγές από τη μικρή λίγκα αναφέρουν ότι αν δεν βρεθεί ικανοποιητική λύση θα ακολουθήσει την δικαστική οδό, κάτι που είχε ειπωθεί και τους προηγούμενους μήνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις