Στο βασικό σχήμα με Ρήγα οι Μουκάμ και Μασάντο

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την προσεχή Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, Ερβέμ Μουκάμ, Ούγκο Μασάντο και Μπόγιαν Ντόικιτς, αναμένεται να εκδοθούν από την ΕΠΟ μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε και οι τρεις παίκτες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ρήγα. Μάλιστα, ο Τίμος Καβακάς προορίζει τους Ερβέν Μουκάμ και Ούγκο Μασάντο για το βασικό σχήμα.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο κεντρικός αμυντικός Μπόγιαν Ντόικιτς, είναι έτοιμος να προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ντόικιτς βρήκε στον Ολυμπιακό τρεις πρώην συμπαίκτες στα Τρίκαλα, με τους οποίους είχε συνεργαστεί για έξι μήνες και συγκεκριμένα τους Παναγιώτη Ζώνα, Βαγγέλη Στουρνάρα και Κώστα Φλίγκο. Πάντως, ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ζώνα δεν συνυπήρξε ποτέ στα Τρίκαλα σε επίσημο παιχνίδι στο περσινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις